Schilderijen maken in opdracht

“I dream of painting and then I paint my dream.” ― Vincent van Gogh

Portretschilderijen

Soms komen mensen bij mij met de vraag om een portretschilderij van een geliefde voor hen te maken. Dat doe ik graag want mijn specialiteit is portretten schilderen met olieverf of acrylverf. Ik ben voor schilderen van model en portret in juni 2014 afgestudeerd aan de kunstacademie in Arendonk (België).

Het liefste maak ik eerst live wat schetsjes en daarna enkele foto’s. Daarna werk ik van foto. Halverwege vraag ik de klant om feedback zodat ik weet dat ik in de juiste richting zit met mijn schilderij. Portretschilderijen maken is arbeidsintensief en daarom zijn ze ook niet goedkoop. Het maken van een goed portretschilderij is een creatief proces dat tijd nodig heeft. In mijn leven heb ik veel in overvloed. Tijd is echter een factor waarvan ik vaak te weinig heb. Voor een goed schilderij heb ik minstens één maand tijd nodig.
OF en wanneer ik een opdracht kan doen, ligt aan de tijd die ik heb op het moment van aanvraag. Je mag me altijd bellen om te vragen of het erin zit want als ik tijd heb dan doe ik het graag. Mocht ik zelf geen tijd hebben, dan kan ik nog wel enkele goede schilders aanbevelen die ik ken via de Kunstacademie in Arendonk.