Muziekoptredens

“If music be the food of love, play on.” ― William Shakespeare

Een feestje of expositie, barbecue of kampvuur krijgt pas echt de sfeer die het verdient, als er live muziek wordt gespeeld.

Solo-optredens

Mijn stem past erg goed bij pop-songs. Ik speel solo nummers van o.a. Anouk, Krezip, Sting, The Eagles, Rory Block, Dixie Chicks, R.E.M. Queen, Jewel, Metallica, etc. etc. De nummers zijn vaak in een eigen “jasje” gestoken en aan mijn stijl aangepast.
Bij enkele nummers begeleid ik mezelf (naast de gitaar) ook nog op mondharmonica. Ook speel ik sommige liedjes op de ukelele voor een vrolijk en soms tropisch geluid.

Ritmiek & Company.

Mag het ietsje uitgebreider en daarmee nóg mooier zijn, dan kom ik graag als duo Ritmiek & Company. Hier maak ik muziek met Wim Rutjens (drums, percussie en zang). We spelen toegankelijke popmuziek covers. Wim ken ik al vanaf 1981 toen we samen muzikaal actief waren in de southern rockband Colorado. We zijn ons jaren uit het oog verloren maar hebben elkaar in 2017 herontdekt op muziekgebied.

Wil je mij of ons inhuren om muziek te komen maken, neem dan even contact op via email of telefoon. Tarieven hangen af van locatie en evenement.