Schilderijen maken in opdracht

“I dream of painting and then I paint my dream.” ― Vincent van Gogh

 

Meestal komen mensen bij mij met de vraag om een portretschilderij van een geliefde voor hen te maken. Dat doe ik graag want mijn specialiteit is portretten schilderen met olieverf of acrylverf. Ik ben voor schilderen van model en portret in Juni 2014 afgestudeerd aan de kunstacademie in Arendonk (België).

Voor het maken van een mooi portret heb ik wel tijd nodig, ze zijn niet van vandaag op morgen klaar. Meestal maak ik eerst live wat schetsjes en dan enkele foto’s. Daarna werk ik van foto. Halverwege vraag ik om feedback zodat ik weet dat ik in de juiste richting zit met mijn schilderij. Minimaal één maand van tevoren bestellen is zeker raadzaam.

Landschappen, abstracte schilderijen en stillevens schilder ik ook. Ze kunnen in opdracht besteld worden, maar je kunt ook iets uit de bestaande collectie kiezen.

Via de link schilderlesvakantie.nl kun je een aantal van mijn schilderijen bekijken.

Wandschildering

Op zoek naar een leuke wandschildering voor bijvoorbeeld de kinderkamer? Of wil je jouw bedrijfslogo op de wand van je kantoor? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Herdenkingsschilderijen

Herdenkingsportret
In samenspraak wordt er een plan opgesteld over hoe het portretschilderij vormgegeven wordt. Ik verwerk in een schilderij as of andere materialen die mij aangereikt worden. Dit kunnen bijvoorbeeld stukjes kleding zijn of een briefje. Het schilderij moet bij je passen maar ook recht doen aan de overledene.
Ook is het mogelijk om de achtergrond mee te schilderen, waardoor men een eigen stempel op het schilderij kan zetten. Na de eerste voorbereidingen ga ik individueel aan de slag met schilderen en zal ik tussentijds nog feedback vragen, waarna de laatste wijzigingen aangebracht worden.

Abstract herdenkingsschilderij
Liever geen portret maar een abstract kunstwerk waarin eventueel wat as of ander materiaal verwerkt is? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Prijsindicatie Herdenkingsschilderij
€300 tot €1.000 (afhankelijk van de grootte en het werk dat ik aan het schilderij heb).

 

Als je interesse hebt in één van mijn schilderijen of in een wandschildering dan mag je me graag bellen of mailen voor een afspraak.