Muziekoptredens

“If music be the food of love, play on.” ― William Shakespeare

 

Een feestje of expositie, barbecue of kampvuur krijgt pas echt de sfeer die het verdient, als er live muziek wordt gespeeld.

Mijn stem past erg goed bij pop-songs. Ik speel zelf nummers van o.a. Anouk, Krezip, Sting, Eagles, Rory Block, Bette Midler, Gerard van Maasakkers, Tracy Chapman, Wyke van Weelden, Lucifer, Avici, Jewel, etc. etc. De nummers zijn vaak in een eigen “jasje” gestoken en aan mijn stijl aangepast.
Bij enkele nummers begeleid ik mezelf (naast de gitaar) ook nog op mondharmonica.
Mag het ietsje uitgebreider en daarmee nóg mooier zijn, dan kom ik graag met mijn muziekmaatje Hans Kroonenberghs, die samen met mij muziek maakt op gitaar en basgitaar.

Voor dementerende ouderen speel ik een repertoire van oude liedjes die de tand des tijds hebben doorstaan. Dementerende ouderen worden heel rustig van muziek van vroeger. Ze vinden het heerlijk om mee te zingen en kennen de teksten van weleer meestal nog uit hun hoofd.
Door deze muziek met hen en voor hen te maken, komen er weer herinneringen naar boven waar ze blij van worden.

In het verleden heb ik muziekspelletjes met gehandicapte kinderen gedaan bij het Wigwam project in Heel. De niveau’s van de kinderen bevonden zich tussen 2 en 8 jaar.
Ook voor reguliere kinderen tussen 4 en 7 jaar zijn muziekspelletjes een leuke uitdaging.
Ze vinden het heerlijk om te bewegen, te dansen en te zingen.

Workshop Schrijf je eigen liedje

Helemaal gaaf is het als je een eigen liedje kan maken. Samen met een groepje of individueel. Echt cool jouw/jullie eigen nummer in een workshop van ongeveer 3 uur.

 

Wil je mij (en eventueel ook mijn muziekmaatje) inhuren om muziek te komen maken, neem dan even contact op via email of telefoon. Tarieven hangen af van locatie en evenement.